Weber Genesis II E-410 Gbs 62010133

4 999,00

Opis

Weber Genesis II E-410 Gbs 62010133

Ceneo

Ogród

Grille ogrodowe i akcesoria

Grille ogrodowe

Grille gazowe

Weber Genesis II E-410 Gbs 62010133

Weber Grill Genesis® II E-410 GBS Zarzewie życia towarzyskiego na podwórku. Pretekst do spontanicznego spotkania i nowe centrum kręgu znajomych. Zaproś ekipę, wrzuć jedzenie na ruszt, a resztę zostaw czterem palnikom systemu grillowania GS4 i ciesz się towarzystwem znajomych. System grillowania o dużej mocy GS4 System elektronicznego zapłonu – gwarancja zapalania za każdym razem Palniki o dużej mocy – wyjątkowy, stożkowy kształt, który zapewnia stały przepływ gazu od przodu do tyłu, doskonale rozprowadzając ciepło na ruszcie Szyny aromatyzujące Flavorizer Bars – zatrzymują skapujący tłuszcz, który dymi i skwierczy nadając potrawom wędzony smak, któremu nie sposób się oprzeć Syste odprowadzania tłuszczu – pomaga zapobiegać przepaleniu i ułatwia czyszczenie Kompatybilny z termometrem łączącym się z Twoim smartfonem iGrill3 ( na prawej półce znajduje się zaślepka w miejsce której montuje się termometr iGrill3 – termometr należy kupić oddzielnie ) Ruszt Gourmet BBQ System Smukła, otwarta konstrukcja wózka Ruszt do podgrzewania Tuck-Away Stoliki boczne Łatwy dostęp do zbiornika gazu Zintegrowane haczyki na narzędzia przewód do gazu z reduktorem przystosowanym do butli 11kg Gwarancja do 10 lat Wyposażenie Ruszt do grillowania 86 x 48 Ruszt do grillowania GBS Wymiary i kolory Wysokość przy otwartej pokrywie 155 cm Szerokość 155 cm Głębokość 74 cm Waga 73 kg Kolory Czarny Dodatkowe informacje: Wszystkie grille Webera są wyposażone w pokrywę. Grillowanie z pokrywą chroni przed deszczem i wiatrem, a także umożliwia wykorzystanie nowych metod opracowanych przez Webera. Poprzez pokrywę gorące powietrze krąży równomiernie na grillu, co stwarza warunki podobne do tych jakie zapewnia piec z termoobiegiem. Metoda bezpośrednia Metoda bezpośrednia przypomina pieczenie, gdyż jedzenie znajduje się bezpośrednio nad źródłem ciepła. Grillowane produkty trzeba obrócić tylko jeden raz, mniej więcej w połowie czasu pieczenia. Metodę bezpośrednią należy stosować dla potraw, których czas grillowania wynosi max 25 min np. steki, hamburgery, udka z kurczaka, kiełbaski czy warzywa. Metoda pośrednia Metoda pośrednia jest podobna do gotowania a produkty mają lepszy aromat i wygląd taki, jakby piekły się w piekarniku. Poprzez pokrywę ciepło odbija się i grilluje potrawę ze wszystkich stron. Gorące powietrze krąży jak w kuchence z termo obiegiem a potrawy nie muszą być obracane. Metodę tę stosuje się dla produktów, których czas grillowania jest dłuższy niż 25 minut, bądź są zbyt wrażliwe aby stosować dla nich metodę bezpośrednią, gdyż zbyt wysychają lub mogą się zapalić. Metoda pośrednia jest dobra dla: pieczeni, żeberek, całych kurczaków, indyków, bądź innych dużych kawałków mięsa lub ryb.

wałek do trawy, karta charakterystyki substancji, podłączenie wtyczki przyczepy, forum wozniecki, kiery, jak spuscic paliwo z baku, czy jesteś niedogrzany, zajrzeli do kufrów zajrzeli do waliz, euro w skupie, ile wynosi podatek od spadku, new holland wikipedia, kozak akumulator opinie, armirr, zapowietrzona maglownica objawy, kasztan obrazek, plonowanie, kierownica ursus, opony cultor 12.4-28 opinie

yyyyy